REGISTRATIE TULIKIVI EIGENAAR

Vul a.u.b. alle verplichte velden in, gemarkeerd met een sterretje (*).

Voornaam *
Naam *
Adres *
Postcode * Plaats *
Land
E-mail * Telefoon *

Model Serie Nr. *

Verkoper

Kachelbouwer Installatiedatum
Dag Maand Jaar
GARANTIECONDITIES

Tulikivi hanteerd de lokale consumentenbescherming en productveiligheid aansprakelijkheidsrecht.

De Tulikivi speksteenkachels worden verkocht met een garantieperiode van 5 jaar fabrieksgarantie. Tijdens deze termijn dekt deze garantie alle gebreken die te wijten zijn aan fouten in het gesteente of in het opbouwplan. De Tulikivi handelaar is verantwoordelijk voor de opbouw, alsook aansprakelijk voor de financiële gevolgen van eventuele montagefouten.

1) De garantie neemt aanvang op de dag van de installatie van de kachel. Speksteen is een zacht gesteente zodat haarscheuren en kleine groeven zichtbaar kunnen worden bij de opwarming. Dit zijn geen gebreken die de werking of de veiligheid van uw Tulikivi kachel kunnen beinvloeden en vallen dus niet onder garantie. Wij hebben geen vat op de kleur en de homogeniteit van de natuursteen en kunnen evenmin garanderen hoe een afgewerkte kachel er precies zal uitzien.

Delen van metaal, gietijzer, de wandplaten van de wervelkamer in warmteaccumulerende haardkachels, keramiek en Tulikivi Green assecoires (bijvoorbeeld warmteregelaar, temperatuursensor, besturings- en meetsysteem), de thermometer en de dichtingen zijn voorzien van 2 jaar garantie bij gebruik volgens de gebruiksaanwijzing. Het glas van de deur(en) heeft 1 jaar fabrieksgarantie. Wandplaten van de wervelkamer in houtkachels hebben een garantie van 1 jaar.

2) Een garantieclaim is slechts geldig wanneer de garantiekaart op onze webpagina volledig is ingevuld direct na de plaatsing van de Tulikivi haardkachel. U kunt deze ook printen voor uw eigen administratie.

3) Andere schadeclaims, uit welke rechtsgrond ook, zijn van de garantie uitgesloten. De garantie is alleen geldig mits de haardkachel geïnstalleerd is door een geautoriseerde Tulikivi installateur. Bij iedere wijziging aan de oorspronkelijke staat van de kachel alsook gelijk welke verbouwing, zelfs gedeeltelijk, uitgevoerd na de plaatsing, vervalt de fabrieksgarantie. Bij het installeren en aansluiten van Tulikivi Green produkten moeten naast de gebruiksaanwijzing ook de nationale en regionale regels gevolgd worden.

4) Tulikivi Oyj, of haar vertegenwoordiging, behoudt zich het recht voor de klacht op zijn gegrondheid te verifiëren.

Ik ben ervan op de hoogte dat mijn persoonlijke gegevens door Tulikivi bewaard en gebruikt kunnen worden om u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Wij verzekeren u ervan dat uw gegevens zorgvuldig behandeld worden en nooit aan derden doorgegeven zullen worden.
Bij deze ga ik akkoord met de algemene voorwaarden